Zondag halve finale Protos Weering in Onze Club

Het eerste sportweekend van Drenthe staat volop in het teken van het PWZ toernooi
Het eerste sportweekend van Drenthe staat volop in het teken van het PWZ toernooi
VOETBAL - Nog 25 clubs zijn er over van de 100 waarmee de 38e editie van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi begon. Na zaterdagavond zijn vijf van de zes finalisten bekend. In vijf sporthallen wordt er gestreden voor vijf finaleplekken. De nummers 2 in de poule gaan woensdagavond in de tussenronde uitmaken wie de 6e en laatste finalist wordt. Zondagavond staat Onze Club, het amateurvoetbalprogramma van TV Drenthe, geheel in het teken van de halve finale van het PWZ-toernooi. De camera's volgen de verrichtingen in drie hallen: Sporthal Angelslo in Emmen, De Eendracht in Zwartemeer en 't Grootveld in Dalen.
In Emmen strijden HZVV, vv Emmen, ZZVV, DZOH en HHC tegen elkaar, in Zwartemeer spelen Dalen, TEVV, Lutten, SC Erica en Nieuw Buinen en in Dalen staan Bergentheim, Germanicus, Raptim, MSC en Drienerlo tegenover elkaar.

Op de hoogte blijven?

Wilt u zaterdagavond continu op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in de verschillende sporthallen, bezoek dan onze website www.rtvdrenthe.nl en volg ons de hele avond via twitter.

De uitzending van Onze Club begint zondagavond om 18.15 uur en wordt de hele avond herhaald.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl