Zware blessure Stroeve domper op feestvreugde DZOH

VOETBAL - DZOH beleefde zaterdagavond in sporthal Angelslo (Emmen) een avond met een hoogte- en dieptepunt. De Emmer zaterdageersteklasser plaatste zich voor het eerst in de historie voor de finale van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi, maar zag in de laatste wedstrijd topscorer Roy Stroeve met een zware blessure uitvallen.

In de wedstrijd tegen HZVV, die er voor
, maakte Stroeve vijf minuten voor tijd een verkeerde beweging. De oud-speler van FC Emmen, Sparta Rotterrdam, Heracles en ADO Den Haag ging vanuit de sporthal direct naar het ziekenhuis, waar bleek dat de achillespees van zijn rechterbeen grotendeels is afgescheurd.

Operatie

In het Scheperziekenhuis is het been van Stroeve in het gips gezet. In de loop van de dag wordt besloten of de Emmenaar onder het mes gaat of via de natuurlijke weg (door middel van gips) gaat herstellen.

Einde loopbaan?

Door deze blessure is het voor de 37-jarige Stroeve, die al negen keer scoorde in de veldcompetitie, waarschijnlijk einde seizoen en misschien wel einde loopbaan.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl