Nieuw-Buinen zesde finalist Protos Weering

VOETBAL - Nieuw-Buinen is de zesde finalist van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi.
De laatste wedstrijd van de vanavond, Nieuw-Buinen tegen Dedemsvaart, was de beslissende. Nieuw-Buinen won deze wedstrijd met een klinkende 4-0. Dedemsvaart had aan een gelijkspel genoeg gehad om de tussenronde in de sporthal Angelslo in Emmen te winnen.

Hateboer geblesseerd

De wedstrijd begon met een teleurstelling voor Nieuw-Buinen. Koen Hateboer kon niet in de basis starten vanwege een blessure. Toch stond de ploeg al na drie minuten op een 1-0 voorsprong door een treffer van Erwin Aukes.

Nieuw-Buinen bleef geconcentreerd spelen, gaf weinig kansen weg en in een overtalsituatie verdubbelde Gert Lukens de voorsprong om deze niet meer uit handen te geven.

Live op TV en Radio Drenthe

Zaterdag is de finale van het Protos Weering zaalvoetbaltoernooi vanaf 15:30 uur live te volgen op TV Drenthe Sport. De kruisfinales en finale zijn dan live te zien. Om 17:00 uur zal Radio Drenthe Sport ook live verslag doen van de finalewedstrijd.

Eindstand tussenronde:

1. Nieuw Buinen 4-12
2. Dedemsvaart 4-9
3. Germanicus 4-6
4. Rolder Boys 4-3
5. HZVV 4-0

Klik hier voor het complete verslag van de tussenronde.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl