Meppelers maken kans op titel Zorgtopper 2014

Logo Dementheek Meppel
Logo Dementheek Meppel
MEPPEL - Het zijn spannende uren voor de initiatiefnemers van de Dementheek en Hans Makken uit Meppel. Zij horen vanmiddag in Utrecht of ze Zorgtopper 2014 zijn, een verkiezing van onder meer brancheorganisatie ActiZ.
Zorgtopper 2014
Er zijn in totaal tien genomineerden. Het gaat om een landelijke verkiezing waar gezocht wordt naar een persoon of instelling die op hun eigen manier een eigen steentje bijdragen. Er is een top honderd gemaakt en daaruit is vorige maand een top tien gekozen. Vandaag wordt de winnaar bekendgemaakt.

Dementheek
De Dementheek in Meppel opende in mei de deuren. Het is een uitleen- en adviescentrum voor mensen met geheugenproblemen. Mensen kunnen daar bijvoorbeeld verschillende artikelen lenen, zoals (audio-)boeken, dvd's, spellen.

Andere genomineerde

Hans Makken uit Meppel maakt ook kans op de titel Zorgtopper 2014. Hij is genomineerd omdat hij volgens de organisatie op een creatieve manier, van gewone dingen, met weinig geld een bijzonder evenement maakt voor bewoners van zorginstelling De Stouwe in Meppel.

De winnaar van de Zorgtopper 2014 krijgt een award en een landelijke erkenning.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl