Uitgebreide samenvatting tussenronde Protos Weering

VOETBAL - Nieuw Buinen plaatste zich woensdagavond als 6e en laatste club voor de grote finale van de 38e editie van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi. In de laatste wedstrijd van de avond viel de beslssing.
Dedemsvaart en Nieuw Buinen hadden beide 9 punten verzameld uit de eerste drie wedstrijden en moesten in een rechtstreeks gevecht uitmaken wie de finaleplek zou grijpen. Dedemsvaart had vanwege een beter doelsaldo aan een gelijkspel genoeg, Nieuw Buinen moest winnen. Het laatste gebeurde. Afgetekend, want de oranjehemden wonnen met 4-0.

Germanicus was de enige ploeg die een beetje in het spoor kon blijven van Dedemsvaart en Nieuw Buinen. HZVV en Rolder Boys kwamen er in sporthal Angelslo niet aan te pas.

Bekijk hier een uitgebreide terugblik op de tussenronde.

Zaterdag LIVE op TV Drenthe

WVV, SC Erica, MSC, DZOH, MSC en Nieuw Buinen spelen zaterdag de finale in sporthal Angelslo in Emmen. De eerste poulewedstrijd begint om 11.30 uur. Vanaf 15.30 uur kunt u kijken naar TV Drenthes' Onze Club, die beelden brengt van de twee kruisfinales en aansluitend om 17.00 uur LIVE de grote finale.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl