Foto's van overvaller supermarkten Assen vrijgegeven

ASSEN - Herkent u de overvaller van twee supermarkten in Assen? De politie heeft foto's vrijgegeven van de mogelijke dader.
Op 5 november werd rond 21.30 uur de Supercoop aan de Rondgang in Assen overvallen. Onder bedreiging van een vuurwapen moest een medewerkster geld aan de overvaller geven. Ook graaide hij zelf geld uit de kassa. De man is gevlucht.
Poging twee
Zo’n twee weken later sloeg vermoedelijk dezelfde overvaller nogmaals toe. Op dinsdag 18 november werd rond 20.00 uur de Albert Heijn aan de Bremstraat in Assen overvallen. Ook hier hebben medewerkers onder bedreiging van een vuurwapen geld afgegeven.

Signalement
De dader is nog steeds niet gepakt. Op de bewakingsbeelden is het gezicht van de overvaller niet te zien. Het gaat om een mogelijk licht getinte man van ongeveer 20 a 30 jaar oud. Hij was tussen de 1.70 en 1.80 meter groot. Hij heeft een normaal postuur. Hij sprak Nederlands met een licht accent. Hij droeg een donkere jas en een spijkerbroek.

Eerder hierover:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl