Leiding FC Emmen vergeet spelers uit te nodigen voor nieuwjaarsreceptie

© RTV Drenthe/archief
VOETBAL - De nieuwjaarsreceptie van FC Emmen wordt vanavond niet bezocht door de spelers en technische staf van de Drentse club.
De clubleiding was de selectie en staf aanvankelijk vergeten uit te nodigen om met de sponsors te toasten op het nieuwe jaar.

Alsnog uitgenodigd
Afgelopen vrijdag werd teammanager Harm Hensens alsnog per mail verzocht om de spelers uit te nodigen, maar aan dit verzoek geven de spelers geen gehoor. De spelersgroep baalt van de gang van zaken en is daarnaast solidair met het overige personeel van de club, dat ook geen uitnodiging heeft ontvangen.

Bovendien, zo laat een speler weten, hadden veel spelers inmiddels al andere afspraken gemaakt waardoor de aanwezigheid van de spelersgroep vrijwillig is gelaten door de clubleiding.

Niets aan de hand
FC Emmen-directeur Wim Beekman ontkent dat er iets aan de hand is: "Het team bereidt zich voor op de wedstrijd tegen De Graafschap aanstaande zaterdag." Volgens de directeur blijven de spelers daarom weg. Van boosheid is volgens Beekman geen sprake. Ook bestuursvoorzitter Ronald Lubbers zegt niets van boosheid of ruzie te weten.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl