Dalen koopt supermarkt leeg vlak voor verbouwing

DALEN - Dalenaren hebben flink hun slag geslagen in de plaatselijke supermarkt. De Coop in het centrum van het dorp gaat na vandaag twee weken dicht en hield daarom een speciale uitverkoop.
50 procent korting
Alle klanten kregen op de laatste dag voor de verbouwing 50 procent korting op hun boodschappen. En dat sprak de Dalenaren aan, ze stonden massaal voor de winkel vanochtend.

"Ik was echt overdonderd over hoe snel de winkel vol stond met klanten. Alle karretjes waren meteen bezet, we hadden direct alle kassa's in gebruik en dus flink wat verkocht", vertelt Rik Assen, de eigenaar van de supermarkt.

Volle kofferbakken
Het parkeerterrein van de supermarkt stond vol met auto's, deze werden volgeladen met goederen uit de supermarkt. Eén man had zowel zijn koffer- als achterbank vol met producten liggen. "Ik ben prijsbewust hè. Ik geef liever mijn geld goed uit en dat ik er dan veel voor beur, dan dat ik veel betaal en weinig beur", vertelt de klant.

Om één uur ging de supermarkt dicht. Over twee weken is de verbouwing klaar en kunnen de Dalenaren boodschappen doen in een vernieuwde supermarkt.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl