Tientallen nieuwe vrijwilligers voor atletiekvereniging Assen

Tientallen nieuwe vrijwilligers voor atletiekvereniging Assen (archieffoto)
Tientallen nieuwe vrijwilligers voor atletiekvereniging Assen (archieffoto)
ASSEN - De noodkreet van atletiekvereniging AAC'61 uit Assen is gehoord. De club heeft er tientallen nieuwe vrijwilligers bij.
Vorige week stuurde het bestuur van de club een brandbrief naar de leden. Er waren ernstige zorgen over de financiële toekomst, het tekort aan vrijwilligers en het aantal leden.


De club schrijft op Facebook dat er inmiddels veel nieuwe vrijwilligers zijn. Tijdens de laatste ledenvergadering kwamen er veel aanmeldingen binnen. "We hebben veel positieve reacties gehad", vertelt bestuurslid Henk-Jan Philips. "Er kwam een voorstel voor een Club van 100. Betrokkenen kunnen dan een bijdrage leveren voor sociale doelen, zoals een trainingskamp of een clubdag."

Philips hoopt dat nog meer mensen zich aanmelden als vrijwilligers, maar hij is al erg blij met de eerste reacties: "De nieuwe generatie moet het nu op zich nemen. Anders ontstaan er gaten." De gaten lijken nu gevuld te kunnen worden. Volgende week gaat het bestuur alle aanmeldingen en suggesties inventariseren.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl