Erelid van SV Pesse krijgt lintje voor al zijn werk

Lintjesregen in Drenthe
Lintjesregen in Drenthe
PESSE - Hij is een van de gezichten en erelid van SV Pesse. Koob Reinders krijgt vanavond voor al zijn inspanningen een lintje uitgereikt.
Reinders wordt lid in de Orde van Oranje Nassau. Het lintje krijgt hij uitgereikt door burgemeester Loohuis van Hoogeveen.

Vrijwilliger
De 70-jarige Reinders was initiatiefnemer van de verkoop van snoepgoed en frisdrank in de kantine van SV Pesse. Hij zette zich in bij de bouw van de kantine, kleedlokalen en de bestuurskamer. Reinders is dertig jaar vrijwilliger geweest in de kantine. Ook verzorgde hij de sportvelden. En nog steeds is Reinders veel op het veld te vinden als consul van sportcomplex De Marke. Bij droog weer sproeit hij bijvoorbeeld de velden.

Taakstraf
Tussen 1999 en 2005 was Reinders ook bestuurslid bij de club. Hij begeleidde ook mensen die een taakstraf kwamen uitvoeren bij SV Pesse. Ook nu is Reinders nog heel actief. Hij werkt als Maatje bij het Maatjesproject. Hij gaat regelmatig met mensen naar het ziekenhuis of helpt bij tuinieren. En uiteraard is hij nog vaak te vinden bij zijn club, SV Pesse.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl