Teleurgestelde feestgangers in Beilen: discotheek Zen is dicht

BEILEN - In oktober was discotheek Zen met een groot feest geopend. Nu lijkt het er op dat de club alweer dicht gaat.
Discotheek Zen opende op de plek van het failliete LEF. Op de Facebook van Zen verscheen gisteren een bericht (zie foto) dat de club dicht moest "aangezien wij een stel amateurs zijn". Dit bericht is waarschijnlijk door een oud-medewerker geschreven. Het bericht is inmiddels verwijderd en vervangen door het bericht dat de club door omstandigheden niet meer open gaat.

Rotterdam
Zen werd in oktober gestart door twee jonge ondernemers uit Rotterdam. Zij waren vandaag niet bereikbaar voor commentaar.

Drankmuntjes
Op Facebook kwamen veel reacties binnen op de sluiting. Een oud-medewerker reageert op Facebook dat het personeel nog veel geld tegoed zou hebben. "Het respect is weg", zegt de man uit Assen. Er zijn ook feestgangers die zich afvragen wat ze nu moeten doen met alle drankmuntjes die ze nog hebben. Een ander vindt dat de sluiting al meteen te verwachten was en dat de Rotterdamse "uitgaansmentaliteit" niet werkt in Beilen. Een oplossing wordt ook al gegeven: bouw de discotheek om tot zuipkeet.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl