Nog geen nieuwe reservedoelman voor FC Emmen

Eser Elmali keept vanavond tegen Alcides
Eser Elmali keept vanavond tegen Alcides
VOETBAL - FC Emmen heeft nog geen opvolger gevonden voor de naar FC Groningen teruggekeerde Stefan van der Lei. De Drentse club hoopt voor het competitieduel tegen Helmond Sport, aanstaande vrijdag, een nieuwe tweede man achter Marko Meerits te hebben gevonden. "Er zijn al een aantal opties afgevallen. Door uiteenlopende redenen", aldus trainer Joop Gall. "Sommige keepers zijn gewoonweg niet goed genoeg en anderen krijgen geen medewerking van hun huidige club."
De keeper die tot nu toe derde man was achter Meerits en Van der Lei, Eser Elmali, is daarom voorlopig de stand-in. In het oefenduel van vanavond tegen de Meppeler hoofdklasser Alcides staat Elmali dan ook onder de lat.

Overigens gunt Gall zijn basiself, die afgelopen zaterdag met 1-2 won bij De Graafschap rust. Ook Marcel Seip zal vanavond in de JENS-vesting niet in actie komen. Aanvoerder Sander Rozema, die afgelopen vrijdag vanwege een knieblessure afwezig was, en Boy Deul trainden vandaag apart van de groep.

De wedstrijd tussen het combiteam van FC Emmen tegen Alcides begint om 19.30 uur.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl