'FC Emmen wil Dick Lukkien als hoofdtrainer'

Gaat Dick Lukkien aan de slag bij Emmen? foto RTV Noord
Gaat Dick Lukkien aan de slag bij Emmen? foto RTV Noord
VOETBAL - Dick Lukkien is de voornaamste kandidaat om Joop Gall aan het eind van het seizoen op te volgen als hoofdtrainer van FC Emmen. Dat meldt het Dagblad van het Noorden.

De leiding van Emmen heeft een oriënterend gesprek gehad met de Groninger. Dat krijgt vermoedelijk volgende week een vervolg.


Vrij

Lukkien (42) is bezig aan zijn tweede seizoen als assistent van Erwin van de Looi bij FC Groningen. Hij heeft bij FC Groningen een aflopend contract, maar de clubleiding van de eredivisionist heeft al kenbaar gemaakt graag met het trainersduo verder te willen.

Niet voor het eerst

Het is niet voor het eerst dat Lukkien uit de bus komt als dé mogelijke opvolger van Joop Gall. In het voorjaar van 2011 kwam zijn naam naar voren bij SC Veendam, toen Gall zijn overstap naar Go Ahead Eagles bekend maakte.

"Geen reactie"

Dick Lukkien wil niet ingaan op de interesse vnuit Emmen en het gesprek dat hij zou hebben gehad. "Ik zeg er niets over", aldus de geboren Veendammer.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl