E&O en Hurry Up loten in de beker uitwedstrijd Houten

Drentse clubs ontlopen elkaar in districtsbeker
Drentse clubs ontlopen elkaar in districtsbeker
PROVINCIE - HANDBAL- In de achtste finales van het bekertoernooi spelen de heren van Hurry Up uit Zwartemeer tegen hoofdklasser SDS'99 uit Houten. De heren van E&O uit Emmen moeten ook op bezoek in Houten. Zij spelen tegen eredivisionist Alphadeur/Houten.
Maar Hurry Up uit Zwartemeer heeft twee ijzers in het vuur. Het tweede team van de club uit Zwartemeer mag thuis aantreden tegen de regerend landskampioen van de eredivisie; Bevo uit Panningen.

Wanneer?

Het eerste herenteam van Hurry Up speelt op dinsdag 10 februari om 21.00 uur hoogstwaarschijnlijk in Houten haar wedstrijd. Het tweede team speelt op dezelfde avond om 20.30 uur in sporthal De Eendracht in Zwartemeer. E&O moet op donderdag 12 februari om 20.30 uur in Houten aantreden.

Competitie

Aankomend weekend speelt E&O ook tegen Houten in de competitie. Het verschil tussen de twee eredivisionisten is maar twee punten.

Dames DOS en E&O

De dames van DOS uit Emmer-Compascuum spelen op 3 februari de uitwedstrijd tegen Handbal Venlo. En de dames van E&O moeten op dezelfde dag in Wognum aantreden tegen eredivisionist SEW uit Nibbixwoud.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl