Veranderingen op stapel bij FloraHolland

FloraHolland
FloraHolland
EELDE - FloraHolland, met een vestiging in Eelde, stopt met een groot aantal projecten en diensten. Daarmee wil het veilingbedrijf een nieuwe koers inslaan.
Voor de vestiging in Eelde heeft dit geen gevolgen, zegt een woordvoerder tegenover RTV Noord. "Eelde draait in principe best goed," aldus de woordvoerder.

Marktplaats

FloraHolland stopt met landelijke projecten en diensten. "We hadden te veel projecten lopen", vertelt de woordvoerder. "FloraHolland wil zich als marktplaats faciliteren en zich niet meer richten op consumenten."

Doorgeven

"We kregen te horen dat we te veel op de stoel van de handel zaten", zegt de woordvoerder. "Ook hadden we een aantal diensten waar slechts een paar kwekers gebruik van maakten. Dan moet je je afvragen of dat nog zin heeft."

"We willen wel kennis vergaren over waarom mensen bloemen kopen. Die kennis kunnen we vervolgens weer doorgeven aan onze kwekers en handelaren."

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl