Vossebelt "Soms loop je een keer tegen puntverlies op"

VOETBAL - Goed was het zeker niet, maar het 2-2 gelijkspel in Helmond dramatiseren wilde FC Emmen-middenvelder Niek Vossebelt ook niet. "We draaien gewoon een heel goed seizoen en soms loop je eens tegen puntverlies op."
"We verloren de grip"
Volgens de ervaren middenveler verloor zijn ploeg na de aansluitingstreffer de grip op het duel. "We startten niet goed, maar als we er voetballend doorheen kwamen via de zijkanten werd het ook steevast gevaarlijk. Toen we na rust wat gelukkig op 0-2 kwamen hadden we het uit moeten spelen, maar de aansluitingstreffer volgde snel en daarna waren we het kwijt."
Met het hoofd
Leandro Resida mocht na drie duels op de bank weer eens in de basis starten vanwege de blessure van Boy Deul. Hij bekroonde zijn basisplaats met de openingstreffer, die de buitenspeler scoorde met het hoofd. "Ik kan me niet herinneren dat ik ooit met het hoofd heb gescoord. Ik was blij dat ik weer eens mocht spelen. Dat ik scoor maakt het nog mooier, al had ik hier graag de drie punten gepakt."

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl