Opsporing Verzocht ingezet in zoektocht naar supermarktovervaller Assen

De overval in de Albert Heijn
De overval in de Albert Heijn
ASSEN - In de hoop op nieuwe tips besteedt het tv-programma Opsporing Verzocht vanavond aandacht aan twee overvallen op supermarkten in Assen.

In november werden twee supermarkten slachtoffer van een gewapende overval.

Overval in Kloosterveen

De eerste keer was het raak bij de Supercoop aan de Rondgang in de Asser wijk Kloosterveen. Op 5 november kwam rond half tien 's avonds een man met een vuurwapen de winkel binnen en bedreigde een medewerkster. Zij gaf hem geld mee en de overvaller deed zelf ook een greep in de kassa.

Tweede overval

Twee weken later sloeg vermoedelijk dezelfde dader nog een keer toe. Op 18 november werd rond acht uur 's avonds de Albert Heijn aan de Bremstraat in Assen overvallen. Opnieuw bedreigde de man met een vuurwapen een medewerkster. Ook in dit geval wist hij met buit te vluchten.
In Opsporing Verzocht zijn vanavond beelden van de overvaller te zien. Het tv-programma is vavond om 20.30 uur te zien op NPO1. De herhaling is morgen om 11.40 uur op NPO 2.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl