FC Meppel 'diep in het hart geraakt' door inbraak

De opengebroken kluisjes
De opengebroken kluisjes
MEPPEL - Het heeft veel indruk gemaakt op de voetballers van FC Meppel. Bij een inbraak tijdens een training werden weel waardevolle spullen meegenomen. De dader is nog altijd niet gepakt.
De inbrekers sloegen op donderdagavond 8 januari toe. Kluisjes werden opengebroken en mobieltjes en bankpasjes meegenomen. Het 2e, 3e, 7e en 8e team waren op dat moment aan het trainen. "Dit heeft een hele grote impact op de club. Nog altijd kunnen we het niet bevatten. Het is onwerkelijk. Dit heeft ons als club diep in het hart geraakt", zegt voorzitter Jeroen Paul Nijmeijer.

Onderzoek
Volgens de voorzitter loopt het onderzoek nog steeds. Alle gedupeerden hebben aangifte gedaan en er zijn getuigenverklaringen afgelegd. De club hoopt dat de daders snel gepakt worden. "Het heeft ons echter ook samengebracht omdat wij deze zaak gezamenlijk als club aanpakken", legt Nijmeijer uit.

Kantine
De kluisjes voor de spelers worden verplaatst naar de kantine. En Nijmeijer adviseert spelers om geen waardevollespullen mee te nemen naar de training.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl