Sneeuw op komst: gladheid en vertragingen

Sneeuw op komst
Sneeuw op komst
ASSEN - Het wordt weer oppassen geblazen op de weg vannacht en morgen tijdens de ochtendspits. Er is sneeuw voorspeld en het kan glad worden.
Weerman Klaas Karssen voorspelt de eerste sneeuw vannacht al. Omdat de temperatuur dichtbij het vriespunt ligt, kan het glad zijn op de wegen. Morgen kan het ook van tijd tot tijd sneeuwen. Tijdens een sneeuwbui daalt de temperatuur, dus glad kan het de hele dag zijn.

Trein
Mocht u niet met de auto op pad willen, maar de trein pakken, dan moet u ook rekening houden met vertragingen. De NS en ProRail laten op de drukke trajecten minder treinen rijden. In onze provincie blijft de normale dienstregeling van kracht, maar reizigers richting de Randstad kunnen nog wel eens met vertragingen te maken krijgen. Arriva laat weten dat ze de dienstregeling niet op voorhand aanpassen.

Strooiwagen
Morgenochtend hoort u verslaggever Frits Emmelkamp tussen 08:00 en 09:00 in Drenthe Nu op Radio Drenthe vanaf een strooiwagen. We houden u op de hoogte van de laatste stand van zaken op de weg en op het spoor.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl