Aanvoerder Rozema redt het weer niet, Deul vraagteken

Sander Rozema
Sander Rozema
VOETBAL - FC Emmen kan vrijdagavond opnieuw niet beschikken over aanvoerder Sander Rozema. Net als de voorgaande twee duels is de middenvelder nog niet hersteld van een knieblessure. Het meespelen van vleugelaanvaller Boy Deul is uiterst onzeker, terwijl verdediger Tim Siekman geschorst is na zijn rode kaart van vorige week bij Helmond Sport.

"Balen"
"Enorm balen van Sander", laat Gall weten. "We hadden er goede hoop op. Hij was vandaag goed ingepakt en het ging ook prima, maar tijdens de afsluiteinde partijvorm gaf hij aan dat het toch niet ging."
"We hopen op Deul, maar de twijfel is groot"
Door de naam van Boy Deul heeft Gall nog geen definitieve streep gezet, maar de Groninger oefenmeester houdt daar wel rekening mee. "Hij heeft nog niet op het veld gestaan deze week. Maar wie weet is hij er morgen wel en dan bekijken we zijn situatie."
VVV
FC Emmen speelt vrijdagavond de eerste thuiswedstrijd van het jaar tegen VVV-Venlo. Dat is een ontmoeting tussen de nummers 5 en 8 in de Jupiler League. De Drenten hebben na 21 duels 39 punten, terwijl VVV er 32 heeft. In de strijd om een play-off plek dus een uitermate interessant duel. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Manschot en begint om 20.00 uur.
Morgen vindt u op onze website een uitgebreide voorbeschouwing op het duel FC Emmen - VVV.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl