Jan Vos volgt verliefd raadslid Borger-Odoorn op

EXLOO - Met het vertrek van Aimée Niebuir-Van der Ham uit Klijndijk als raadslid is er bij Gemeentebelangen Borger-Odoorn een zetel vrijgekomen. En die plek wordt overgenomen door Jan Vos uit Valthe.

Dat heeft de fractie van Gemeentebelangen Borger-Odoorn bekend gemaakt.

Verliefd

Aimée Niebuir-Van der Ham uit Klijndijk stapt per direct op als gemeenteraadslid. Ze heeft een 'beginnende relatie' met de gemeentesecretaris van Borger-Odoorn, Peter Post. Niebuir-Van der Ham hoopte dat het genoeg was als Post een stapje terug zou doen. Maar de gemeenteraad dacht daar anders over. De fracties wilden alle mogelijke belangenverstrengeling voorkomen. Daarom besloot Niebuir-Van der Ham te stoppen.

Jan Vos

De opvolger Jan Vos loopt sinds een jaar mee als fractie-assistent bij Gemeentebelangen. Bij de afgelopen gemeenteraadsverkiezingen stond hij voor Gemeentebelangen op de kieslijst op plek elf, maar de partij haalde negen zetels, waardoor Vos geen plek in de raad bemachtigde. Volgens de partij is hij er klaar voor om op de rijdende trein te stappen en ziet hij deze nieuwe taak als een mooie uitdaging.

Sterk Lokaal

Niebuir-Van der Ham is lijsttrekker voor de Provinciale Verkiezingen voor de partij Sterk Lokaal. Ze heeft laat weten dat ze hier mee door gaat en dat ze al haar energie hier in wil steken.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl