Dag van de waarheid voor Sprookjeshof Zuidlaren

De Sprookjeshof in Zuidlaren
De Sprookjeshof in Zuidlaren
ZUIDLAREN - Het is vandaag de dag van de waarheid voor de Sprookjeshof in Zuidlaren. Rond het middaguur hoort eigenaar Albert Tolner of de geïnteresseerde koper de financiering rond krijgt. Lukt dat niet, dan sluit het attractiepark per 1 februari de deur.
De Sprookjeshof in Zuidlaren kwam vorig jaar ineens in de verkoop, omdat eigenaar Tolner de regelzucht van overheden zat was. Zo moest hij jaren strijden voor de bouw van een overdekt speelpark op zijn terrein. De druppel die de emmer deed overlopen, was het afkeuren van een glijbaan door de inspectie, omdat de trapleuning te laag zou zijn.

Friese ondernemer
In december werd duidelijk dat er een koper was voor de Sprookjeshof. De naam van de man is nog geheim. Maar het zou gaan om een Friese ondernemer, die handelt in attracties vanuit een onderneming in Zwitserland.

Meer tijd nodig
Tolner heeft een principeakkoord met de overnamekandidaat. Aanvankelijk zou de verkoop per 1 januari ingaan, maar de koper had meer tijd nodig om de financiering rond te krijgen. Vandaag moet dat gelukt zijn, anders sluit de familie Tolner vanaf zondag het attractiepark.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl