Jaarconcert JWF Kapel en Dutch Open Darts dit weekend op TV Drenthe

Het Jaarconcert van de Koninklijke Kapel JWF
Het Jaarconcert van de Koninklijke Kapel JWF
ASSEN - Dit weekend pakt TV Drenthe uit met twee bijzondere producties. Zaterdag kunt u genieten van het prachtige Jaarconcert van de Koninklijke Militaire Kapel Johan Willem Friso. Zondag is het tijd voor de finales van de Dutch Open Darts, u kunt het live volgen op TV Drenthe.

Jaarconcert Koninklijke Kapel JWF

Prachtige muziek gepresenteerd door de landmacht. De Koninklijke Militaire Kapel Johan Willem Friso gaf, samen met zangers Anita Meyer, op 24 januari een optreden in theater De Nieuwe Kolk in Assen. TV Drenthe was erbij. Aanstaande zaterdag vanaf 20.10 uur kunt u kijken en luisteren naar een registratie van dit concert.

Dutch Open Darts

Het 37ste Dutch Open Darts is een open darttoernooi voor jong en oud, amateurs en professionals. Onder de deelnemers bevinden zich veel bekende darters zoals titelverdedigers Ross Montgomery en Aileen de Graaf. De Nederlandse topspelers Wesley Harms, Rick Hofstra en Co Stompé staan ook aan de start. De finale van dit driedaagse toernooi is zondag vanaf 12.15 uur live te volgen op TV Drenthe.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl