Startende ondernemers in Drenthe krijgen steuntje in de rug

EMMEN - "Startende ondernemers in Drenthe opgelet! Door mee te doen aan de Young Business Award kun je je bedrijf op de kaart zetten", dat zeggen de initiatiefnemers.

De wedstrijd is voor ondernemers wiens bedrijf niet ouder is dan vijf jaar. Uit alle aanmeldingen wordt een aantal ondernemers geselecteerd dat zich mag presenteren aan een kenniskring. De kenniskring bestaat uit ervaren ondernemers.
Uiteindelijk worden vijf finalisten geselecteerd. Die mogen ook gebruik maken van de kenniskring. Bijvoorbeeld een notaris of advocaat die mee kijkt bij het tekenen van een contract. 19 mei kiest een jury de winnaar.

Crowdfunding

De winnaar gaat naar huis met een prijzenpot die nog bijna leeg is. De komende maanden kunnen ondernemers en andere belangstellenden via crowdfunding een donatie doen in de prijzenpot. Niels Palmers, een van de initiatiefnemers, hoopt uiteindelijk een bedrag tussen de 5.000 euro en 15.000 euro weg te kunnen geven. Dat bedrag moet wel in het bedrijf gestopt worden.
Organisatie
De Young Business Award wordt georganiseerd door Niels Palmers, Roy Rocks en Stef Brandsma. Vorig jaar hielden ze deze wedstrijd voor het eerst. Omdat het een succes is, wordt de prijs opnieuw uitgereikt.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl