Adams wil winnen in Assen, Montgomery is gewaarschuwd

DARTS - Als het aan Martin Adams ligt gaat de 37e Dutch Open titel dit jaar niet naar Ross Montgomery. De Schot, die vorig jaar won in Assen en dit jaar door velen getipt wordt als de absolute favoriet, krijgt aan Adams een zware dobber. "Ik kom hier maar voor één ding: dat is winnen", aldus 'Wolfie'.

"Martin verprutst het altijd met de dubbels"
Adams, drievoudig winnaar van Lakeside, speelde vrijdag in het koppeltoernooi samen met Montgomery. "Ondanks dat het singletoernooi onze prioriteit heeft, willen we ook dit onderdeel winnen." Volgens Montgomery zal het dan wel van hem moeten komen. "Martin verprutst het altijd met de dubbels. Dus er rust een enorme druk op mijn schouders. Ik zal de problemen, die hij veroorzaakt, moeten herstellen. Maar dat heeft te maken met zijn leeftijd..hahaha."
Favoriet
"The Boss", zoals de bijnaam van Montgomery luidt, laat verder weten dat hij het prima naar zijn zin heeft in De Bonte Wever in Assen. "Het is leuk om hier weer te zijn. Het is een prima toernooi in een fijne ambiance. Of ik mezelf ook als de grote favoriet zie voor zondag? Dat ga ik niet zeggen. Ik kijk nog helemaal niet naar die dag. Eerst zal ik me zaterdag moeten plaatsen voor de finaledag. Daarom vind ik de dag van vandaag ook gewoon heel belangrijk. Als je vandaag lekker staat te spelen, neem je dat mee tijdens de rest van het weekend."

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl