FC Emmen-spits Peters kwartier na laatste fluitsignaal al thuis

VOETBAL - Baalde hij van zijn blessure of van het feit dat hij deze avond niet tot scoren kwam? Het antwoord is nog even onduidelijk, maar dat hij 'not amused' was stond als een paal boven water. Cas Peters, met 17 treffers topscorer van de Jupiler League, was kort na afloop van het duel FC Emmen - VVV (1-1) onbereikbaar voor de pers.

"Als hij niet scoort is ie chagrijnig. Dat siert hem ook wel"

Tijdens de persconferentie was ook bij FC Emmen-trainer Joop Gall de reden voor het snelle vertrek van zijn aanvaller onduidelijk. "Ik denk dat hij 'pissed of' was. Hij wil dolgraag scoren en dat lukte vandaag niet. Dat zal vast de reden zijn. Ach, ik kan me daar wel iets bij voorstellen. Hij is een echte killer en als hij een keer niet scoort is hij chagrijnig. Dat siert hem ook wel, vind ik. Overigens had ik wel het idee dat hij niet vrijuit speelde vanavond. We hadden hem al gezegd dat we geen risico wilde lopen met het oog op langdurige blessures, maar Cas zei ons dat hij geen hinder ondervond van zijn hamstring, daar waar hij al langer hinder van ondervindt." Peters leek zich bij een schot dat geblokt werd te blesseren aan zijn onderbeen, maar bij het aflopen van het veld greep de Twent naar zijn hamstring. "Dat zag ik ook, maar wat er nu precies aan de hand is én of we hem even kwijt zijn weet ik niet."

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl