Bennie Wolbers uitgeroepen tot ereburger van Emmen

Bennie Wolbers is ereburger van Emmen
Bennie Wolbers is ereburger van Emmen
EMMEN - Sportjournalist Bennie Wolbers is gisteravond tijdens de Emmer sportverkiezingen verkozen tot ereburger van de gemeente Emmen. Emmenaar Wolbers is al jaren de drijvende kracht achter de verkiezingen.

Cultuur en sport

Wolbers kreeg de onderscheiding voor de vele verschillende activiteiten die hij verricht binnen de gemeente Emmen, met name op het gebied van cultuur en sport.
Hoffotograaf
Op cultureel gebied was Wolbers onder meer pr-man, voorzitter en hoffotograaf van de carnavalsvereniging ‘De Zeskante Steen’ in Emmen. Hij was verder oprichter en bestuurslid van carnavalsvereniging de Dordse Eerappel en vrijwilliger en reporter van de RTV Emmen.
Vrijwilliger
Op sportgebied is hij onder meer vrijwilliger en redacteur van de presentatiegids en het clubblad bij voetbalvereniging SVBO in Emmen. Daarnaast maakt hij al jarenlang allerlei fotoreportages voor de voetbalclub.

Sportman

Tijdens de sportverkiezingen werd darter Jan Dekker uit Emmen uitgeroepen tot sportman van het jaar 2014. Bij de vrouwen ging die prijs naar fietscrosser Tessa Geerling uit Schoonebeek. Voetbalclub DZOH werd sportploeg van het jaar.

Bennie Wolbers terecht benoemd als ereburger van

">

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl