Winnaar Lakeside Scott Mitchell al naar huis

Scott Mitchell uitgeschakeld in hoofdtoernooi Dutch Open
Scott Mitchell uitgeschakeld in hoofdtoernooi Dutch Open
DARTS - Scott Mitchell, winnaar van Lakeside en de winnaar van het koppeltoernooi tijdens de Dutch Open in Assen, is uitgeschakeld in het hoofdtoernooi. De Engelsman verloor met 3-1 van Martijn Soomers die de wedstrijd afsloot met een 170-finish.
Een andere speler die opmerkelijk genoeg de laatste 64 niet wisten te halen was Zuiderduin Masters winnaar Jamie Hughes.

Onder de laatste 64 heren en ook bij de laatste 16 dames die morgen opnieuw hun pijlen mogen laten spreken treffen we verder veel bekende namen als Ryan de Vreede, Michel van der Horst, Remco van Eijden, Darryl Fitton, Gary Robson, Co Stompe, Wesley Harms, Jeffrey de Graaf, Danny Noppert, Ross Montgomery, Tony O'Shea, Martin Adams, Trina Gulliever en Deta Hedman.

Titelverdedigster Aileen de Graaf zal de finaledag ook in actie komen net vier andere Nederlandse vrouwen: Gerrie Steenbreker, Tamara Schuur, Anca Zijlstra en Sharon Jansen.

Vanaf 12.15 kunt u op TV Drenthe de finaledag LIVE volgen of ga naar onze livestream op rtvdrenthe.nl

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl