Cas Peters stelt fans gerust "Ik blijf en blessure valt mee"

Cas Peters scoorde de winnende treffer tegen Sparta
Cas Peters scoorde de winnende treffer tegen Sparta
VOETBAL - De vrees was er bij publiek, technische staf maar ook bij hem zelf. FC Emmen-topscorer Cas Peters ging in het duel tegen VVV vroegtijdig naar de kant met een, op het oog, zware hamstringblessure. "Maar het valt gelukkig mee. De pijn is alweer weg. Of ik er vrijdag bij ben. Daar ga ik wel voor. Deze week doe ik het rustig aan en donderdag gaan we testen of ik klaar ben voor Jong PSV vrijdag", aldus de aanvaller.

"Ik had misschien beter moeten luisteren naar onze fysio's"
"Ik was niet helemaal top vrijdagavond. Ik ondervind al langer tijd last van mijn hamstring en de technische- en medische staf hadden al meerdere malen aangegeven dat ik niet moest spelen wanneer ik ook maar iets zou voelen. Maar eerlijk gezegd wilde ik gewoon spelen. Het gaat lekker en de pijn viel ook wel mee. Toch bleek ik niet 100% te zijn. Achteraf had ik beter moeten luisteren naar onze fysio's, want ik baalde als een stekker. Het is niet fijn om te spelen met de handrem."
"Ik blijf bij FC Emmen"
Met nog ruim 24 uur te gaan bestaat de mogelijkheid er altijd nog dat Peters per direct verkast naar een andere club, al sluit de topscorer van de Jupiler League die kans uit. "Ik ben door diverse clubs gebeld, maar dat zijn over het algemeen clubs uit de onderste regionen van de eredivisie. Daar heb ik geen garantie om te spelen en dat wil ik wel gewoon. Bij FC Emmen, met ons aanvallende spel, doe ik dat wel en met heel erg veel plezier. Ik geniet van onze manier van spelen. Ik heb de clubs gezegd dat ik best wil praten, maar dan vanaf februari." Peters kan zich volgens verschillende bronnen verheugen op belangstelling van Excelsior, Cambuur, Heracles en ook SC Heerenveen heeft zich onlangs gemeld voor de Twent.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl