Jong FC Twente - Almere City FC in Emmen

Het stadion van FC Emmen waar de wedstrijd vanavond wordt gespeeld
Het stadion van FC Emmen waar de wedstrijd vanavond wordt gespeeld
VOETBAL - Het duel Jong FC Twente - Almere City FC wordt vijdagavond in de JENS-Vesting van FC Emmen gespeeld. Het veld in De Grolsch Veste in Enschede heeft de laatste tijd veel te lijden", aldus Eugenio Porcu, de Manager Operationele Zaken van FC Twente.

“We proberen een aantal wedstrijden van Jong FC Twente naar een andere locatie te verplaatsen, maar dat is niet altijd gemakkelijk. We zijn blij dat FC Emmen daarin wil meedenken en we in ieder geval voor vrijdag een oplossing hebben. Zeker omdat de eerste selectie zaterdag alweer thuis speelt.”

“En wij op onze beurt zijn erg blij met deze extra wedstrijd”, reageert FC Emmen-directeur Wim Beekman, “Kunnen wij onze reputatie als “uitwijkstadion” wederom eer aan doen en blijkt eens te meer dat het kiezen voor kunstgras een uitstekende beslissing was”.

Kaartje kopen?

Losse tickets voor deze wedstrijd zijn te koop bij de stewards bij ingang zuid. De tickets kosten €5,- per stuk en de wedstrijd begint om 20.00 uur.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl