Anderhalf jaar in de wacht voor tatoeage in Emmen

EMMEN - Anderhalf jaar lang wachten op een tatoeage, bij de tattooshop van Hommie van der Aa uit Emmen is het de gewoonste zaak van de wereld. De tattoo is populair in Nederland, en dat merkt de eigenaar maar al te goed.
"Ik begon 25 jaar geleden in Emmen en ik was de enige shop tussen Zwolle en Groningen. Toen had ik het al druk. Nu zitten er in Emmen alleen al zes, zeven shops", zegt Van der Aa.

In opkomst
Dat de tatoeage populairder wordt is, volgens de tatoeëerder uit Emmen niet van de laatste tijd: "Het is al een jaar of twintig dat de tatoeage in opkomst is, maar vooral na de tv-serie Miami Ink en al die dingen is het super populair geworden."

BN'ers
Bekende mensen zorgen er ook voor dat de tatoeage bezig is met een flinke opmars: "Voetballers zijn getatoeëerd, tv-artiesten zijn getatoeëerd, dus ja, dan doet iedereen mee", vertelt Van der Aa.

Anderhalf jaar in de wacht
Klanten die een tatoeage uit de tattooshop van Van der Aa willen moeten flink geduld hebben. Voor een tatoeage van Martina Koster, één medewerker die meerdere malen in de prijzen is gevallen, moet men anderhalf jaar lang wachten.

"We willen met ons bedrijf kwaliteit uitstralen, als dan één van je werknemers overal in de prijzen valt, dan wordt dat op die manier wel bevestigd", vertelt Van der Aa.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.