Achilles 1894 en Be Quick 1887 in evenwicht

VOETBAL - Achilles 1894 speelde vanavond in Haren met 1-1 gelijk tegen Be Quick 1887. Het was de 153ste keer dat beide ploegen in competitieverband tegenover elkaar stonden.

Be Quick 1887 en Achilles 1894 vermaakten het publiek met een open wedstrijd, die na 90 minuten slechts een 1-1 eindstand kende. Beide ploegen kregen voldoende kansen om de score te verviervoudigen.
De eerste kans in de wedstrijd was voor de Assenaren. Aron Mennenga, miste het doel van Be Quick maar net. Wat volgde was een open wedstrijd met veel kansen, over en weer. Voor rust wist alleen Be Quick het net te vinden. Aron Strengholt scoorde beheerst.
In de tweede helft kreeg Achilles de grootste kansen, maar moest tot de negentigste minuut wachten op de gelijkmaker. Invaller Stijn Bosma kopte uit de zevende corner raak.
Achilles trainer Theo ten Caat had genoten van een heerlijke wedstrijd. "Op basis van de tweede helft, hadden we wel twee punten meer verdiend" aldus de Asser trainer.