Robin Mulder verruilt ACV voor ASWH

robinmulderacv
robinmulderacv
VOETBAL - Robin Mulder gaat ACV aan het eind van dit seizoen verlaten. Volgend seizoen draagt hij het shirt van ASWH in Hendrik-Ido-Ambacht, dat uitkomt in  de hoofdklasse B van het zaterdagvoetbal. Het vertrek van Robin Mulder heeft onder andere te maken met privé-omstandigheden, aangezien zijn vriendin uit het westen komt.
Mulder is bezig aan zijn zesde seizoen bij ACV. Daarvoor speelde hij voor LTC en PKC’83. Inclusief het lopende seizoen scoorde de aanvaller 51 keer in competitieverband voor de Asser hoofdklasser. Deze jaargang staat de teller op 8.

ASWH is voor ACV geen onbekende club. In het seizoen 2001-2002 troffen beide ploegen elkaar als kampioen van hun afdeling in de nacompetitie om het algemeen zaterdagkampioenschap van Nederland. De titel ging echter naar de derde kampioen: Huizen. Nog verser in het geheugen liggen de confrontaties tussen ACV en ASWH in het seizoen 2012-2013. Als winnaars van de nacompetitie van de regiokampioenen kwamen ze elkaar tegen aan het einde van dat seizoen. In Hendrik-Ido-Ambacht won ACV met 1-0 en in Assen werd het in een zinderend duel 3-3 met een hoofdrol voor Robin Mulder, die twee keer scoorde.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl