TT Festival tekent contract met horeca

TT Nacht
TT Nacht
ASSEN - Het TT Festival Assen tekent vandaag samenwerkingscontracten met de horeca in Assen. Die ondernemers nemen voor het komende TT-feest de organisatie van de zeven vermaakpleinen op zich.

Muziek, drank en voedsel

De horeca tekent hiermee voor het regelen van de muziek, de drank en de eettentjes. Hiermee wil projectleider Arjen Mewe van het TT Festival voorkomen dat er net als vorig jaar veel kritiek komt op de muziekkeuze en het niet betrekken van de horeca bij het feest.

Motorsport en opnieuw en dancepodium

In een speciaal projectteam zitten de horeca-vertegenwoordigers van de vermaakpleinen, om te zorgen dat er genoeg variatie is in de muziek op de verschillende podia. Er komen podia op de Markt, de Brink, de Brinkstraat, het Koopmansplein, het Kerkplein en de Jan Fabriciusstraat en aan de Doevenkamp is weer een dancepodium. De Weiersstraat wordt het gebied voor motorsportevenementen.

Het TT Festival gaat dit jaar uit van drie dagen feest in de stad, en dat is van woensdag 24 juni tot en met vrijdag 26 juni.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl