Cendrino Misidjan mogelijk nieuwe aanwinst FC Emmen

Misidjan
Misidjan
VOETBAL - FC Emmen versterkt zich mogelijk met de 26-jarige Cendrino Misidjan. De linkervleugelverdediger zit sinds een avontuur in Bulgarije bij CSKA Sofia, waar half december zijn contract werd ontbonden, zonder club. "Hij kreeg twee maanden lang geen salaris en weigerde om zonder vergoeding arbeid te verrichten", licht FC Emmen-trainer Joop Gall de situatie van de Surinamer toe.

"Hij moet investeren, anders gaat het niet door"

Misidjan is voor Gall geen onbekende. "Hij kwam kort nadat ik vertrok bij Go Ahead Eagles, maar toen ik bij Veendam zat wilde ik hem halen. Dat is hij niet vergeten. Hij heeft zaakwaarnemer gezegd dat hij contact moest op nemen met me en dat gebeurde gisteravond laat." Misidjan, die in het verleden bij Telstar, FC Omniworld, FC Oss, Almere City, Go Ahead Eagles en Sparta speelde, zal alleen op amateurbasis naar Emmen kunnen komen. "Hij zal moeten investeren. Daartoe lijkt hij bereid, maar er moet wel iets geregeld worden. Hij heeft een gezin, dus zal er in ieder geval onderdak geregeld moeten worden. Lukt dat niet, dan wordt het een lastig verhaal."

"Zeer welkom"

Volgens Gall is Misidjan zeer welkom. "Linksbacks zijn er niet veel. Dus we zijn zeker geinteresseerd, ook al omdat Gaby Jallo mogelijk langer uit de roulatie is."

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl