Ondernemersfonds wegens succes verlengd

Met geld uit het fonds kunnen winkeliers bijvoorbeeld bloembakken plaatsen
Met geld uit het fonds kunnen winkeliers bijvoorbeeld bloembakken plaatsen
RODEN - Winkeliers en andere ondernemers in de gemeente Noordenveld zijn zo tevreden over Stichting Ondernemersfonds Noordenveld, dat het fonds ook de komende vijf jaar blijft bestaan.

Succesvolle proef
De gemeente Noordenveld besloot drie jaar geleden om een deel van de onroerende zakenbelasting opzij te zetten. Het geld komt in handen van Stichting Ondernemersfonds Noordenveld, die het weer verdeelt over gezamenlijke projecten van winkeliers en andere ondernemers in de gemeente Noordenveld.

Voorbeelden

Het geld uit het Ondernemersfonds kan worden ingezet voor algemene maatregelen in het centrum van Roden en op het bedrijventerrein in Roden en Peize. Voorbeelden zijn het plaatsen van bloembakken, het aanschaffen van kerstverlichting en de gezamenlijke beveiliging.
Het ondernemersfonds is drie jaar geleden gestart om te voorkomen dat ondernemers wel profiteren, maar niet meebetalen aan voorzieningen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl