Sudosa Desto wint thriller van WSV

VOLLEYBAL - De dames van Sudosa Desto hebben een 0-2 achterstand tegen WSV omgebogen tot een 3-2 overwinning. Hiermee nam de ploeg van trainer Mark Afman revanche op de 3-1 nederlaag aan het begin van dit seizoen. Door deze overwinning blijft Sudosa op koers voor het kampioenschap. WSV staat tweede, met inmiddels dertien punten achterstand.
De eerste set leek een gemakkelijke prooi te worden voor Sudosa. Het team liep uit naar een 22-17 voorsprong, maar wist daarna geen punt meer te scoren. Het verlies van de eerste set, leek door te werken in de tweede. Deze set ging met ruime cijfers verloren, 17-25.

Sudosa bleef echter knokken voor ieder punt en vocht zich terug in de wedstrijd. Nadat de derde set met 25-22 werd gewonnen, werd in de slotfase van de vierde set de weerstand bij WSV gebroken. Sudosa won de vierde set met 25-23.

In de vijfde set kwam de overwinning van de koploper in de Eerste Divisie A niet meer in gevaar en werd er de wedstrijd met 15-10 gewonnen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl