1e klasse E: Forse nederlaag DZOH, gelijkspel LTC

Robert Tiemans scoorde voor LTC tegen BCV
VOETBAL - In de 1e klasse E deelde LTC de punten tegen BCV uit het Friese Bergum. Het werd 1-1. DZOH leed een forse thuisnederlaag tegen d'Olde Veste '54. Het werd 1-5.
LTC - BCV (1-1)
Beide treffers werden na rust gescoord. De Friezen namen in de 65e minuut de leiding door een treffer van Van der Wal. Een kwartier later zorgde Robert Tiemens voor de gelijkmaker.

DZOH - d'Olde Veste'54 (1-5)
DZOH uit Emmen ging op eigen veld hard onderuit tegen d'Olde Veste '54. Ondanks een 1-0 voorsprong werd het 1-5 voor de gasten. Jan Velema scoorde voor de Emmenaren.

HZVV, de koploper in de 1e klasse E, kwam op eigen veld niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen Buitenpost.