Alcides verslaat koploper en helpt MSC

© archief
VOETBAL - Alcides heeft zich gerevancheerd voor de slechte hervatting van de competitie, door op eigen veld met 3-1 te winnen van koploper SWZ Boso uit Sneek. Door die verrassende zege helpt MSC en passant stadgenoot MSC. Sneek, de nummer 2 in de hoofdklasse C. Sneek is nog wel koploper, met vijf punten voorsprong op MSC. Maar de Meppeler Sport Club heeft wel drie duels minder gespeeld.
Al na zes minuten kwam Alcides op voorsprong via een goal van Yannick Kaluzi. Een goede voorzet vanaf rechts belandde bij hem op de schoen. Alcides groeide door deze goal in de wedstrijd en één van de daaropvolgende kansen werd benut door Roy Visscher, die zo de ruststand op 2-0 bracht.

De tweede helft beperkte de thuisploeg zich vooral tot verdedigen. De koploper uit Sneek kwam in de in de 65e minuut terug in de wedstrijd door een goal van Erolind Derguti . Onder andere door goed keeperswerk van Bas van Wegen bleef het bij één goal voor de gasten. Kaluzi wierp zich op als matchwinner door in de 93 minuut de genadeklap toe te dienen: 3-1.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl