Lubbers "Vandaag besluiten of we verder praten met De Koning"

Hans de Koning
Hans de Koning
VOETBAL - Vandaag weet Hans de Koning of hij een serieuze kandidaat is om Joop Gall op te volgens als hoofdtrainer van FC Emmen. De clubleiding van de eerstedivisionist voerde eind vorige week al een gesprek met de huidige trainer van FC Volendam en komt vandaag bijeen om te bepalen of er een vervolggesprek komt.
"Dat er nu gesuggereerd wordt dat hij een voorname kandidaat is, is niet juist. We hebben een informatief gesprek gehad met De Koning en vandaag gaan we besluiten of er een vervolggesprek komt. Dat is op dit moment de status", laat FC Emmen bestuursvoorzitter Ronald Lubbers weten.
De Koning is bezig aan zijn derde seizoen bij FC Volendam. Begin vorige week kwam naar buiten dat de oud-trainer van Fortuna Sittard, AGOVV, FC Oss en Helmond Sport zijn aflopende contract niet gaat verlengen in het palingdorp.
Over de andere kandidaten wil Lubbers niets zeggen. "Dat vind ik in dit stadium niet gepast." FC Emmen hoopt voor het einde van de week een nieuwe trainer te kunnen presenteren.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl