Lubbers maakt woensdag kennis met De Koning

Hans de Koning (foto RTV Noord Holland)
Hans de Koning (foto RTV Noord Holland)
VOETBAL - FC Emmen-bestuursvoorzitter Ronald Lubbers praat woensdag met Hans de Koning. De Rotterdammer, die na drie seizoenen bij FC Volendam vertrekt, is één van de kandidaten om Joop Gall na dit seizoen op te volgen.
Geluiden dat De Koning en FC Emmen al tot een akkoord zijn gekomen of daar heel dichtbij zijn doet Lubbers af als 'onjuist'. "Als ik hem woensdag pas voor het eerst spreek lijkt me dat dus in ieder geval erg voorbarig."

Agelopen zaterdag had De Koning, die in het verleden hoofdtrainer was bij Fortuna Sittard, FC Oss, Helmond Sport en AGOVV een eerste gesprek met een delegatie van FC Emmen. Daar was Lubbers niet bij. Naar verluidt was dat een positief gesprek.

Lubbers liet eerder al weten dat FC Emmen twee geschikte kandidaten heeft en dat er mogelijk nog een derde kandidaat bij zou komen. Die derde kandidaat is dus Hans de Koning, die pas vorige week zijn vertrek bij Volendam bekendmaakte.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl