Reis naar doodzieke broer op losse schroeven: man verliest ticket in Emmen

Paspoort teruggevonden
Paspoort teruggevonden
EMMEN - Een drama is het voor Walter Pie uit Stadskanaal. In Emmen verloor hij zijn tas met daarin zijn paspoort en een vliegticket.
Volgende week wil Pie naar Argentinië vliegen om zijn broer te bezoeken, vertelt hij tegen RTV Drenthe. "Mijn broer heeft longkanker en het is nog de vraag hoe het afloopt met hem. En nu ben ik alles kwijt. Als ik het tasje niet terugvind, kan ik misschien niet naar hem toe", vertelt een radeloze Pie.

Winkel van ANWB
Pie was in Emmen bij het ANWB-kantoor geweest voor een internationaal rijbewijs. Daar in de buurt is hij zijn tasje kwijtgeraakt. "Ik heb nog overal gezocht, maar hij lag nergens." In het bruine leren tasje zit behalve het vliegticket naar Argentinië en een paspoort ook een trouwboekje en een Argentijnse identiteitskaart.

Lang gespaard
"Ik ben zelf afgekeurd", vertelt Pie. "Dus ik heb alle centjes opgespaard om te kunnen vliegen." Pie heeft zijn spullen als vermist opgegeven. Hij hoopt dat iemand het tasje heeft gevonden.

Mocht u het tasje hebben gevonden, bel dan naar de receptie van RTV Drenthe op 0592-338080.

UPDATE 17:39: De tas is inmiddels gevonden.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl