Van minuut tot minuut: FC Emmen - Sparta Rotterdam 2-1

Live FC Emmen - Sparta
Live FC Emmen - Sparta
VOETBAL - FC Emmen ontvangt Sparta Rotterdam, de ploeg die evenveel punten heeft als de Drenten. Emmen heeft echter een beter doelsaldo en staat daarom op de vijfde plaats.
Eerder dit seizoen, op 7 december, ging Emmen hard onderuit tegen Sparta. Op het Kasteel werd het 3-0. Joop Gall kan vanavond niet beschikken over Gaby Jallo, Sander Rozema, Boy Deul en Danny Menting. Jallo en Menting zijn lang uit de roulatie. Over Rozema en Deul hoopt de oefenmeester volgende week weer te beschikken.

Voor nieuweling Cendrino Misidjan is het duel tegen Sparta extra beladen. De 26-jarige linksback, die sinds deze week als amateur onder contract staat bij Emmen, maakt zijn debuut in de basis én ook nog eens tegen zijn oude club. Misidjan speelde vorig seizoen veertien duels voor de Rotterdamse club, voordat hij een transfer maakte naar CSKA Sofia. Bij die laatste club vertrok Misidjan in de winterstop omdat hij zijn salaris niet ontving.

Niels Dijkhuizen verzorgt de liveblog:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl