Achilles 1894 poetst 1-3 achterstand weg en wint

Alcides wint Drentse derby
VOETBAL - Achilles 1894 leek een kansloze middag tegemoet te gaan tegen De Bataven, maar de Assenaren bogen een 1-3 achterstand om tot een 4-3 overwinning.
De Bataven uit Gendt kon de punten goed gebruiken in de Hoofdklasse C. Na 3 minuten stonden ze al voor met 0-1. Careman bracht de stand gelijk voor Achilles, maar voor de rust sloeg De Bataven nog twee keer toe.

Achilles kwam als een totaal andere ploeg de kleedkamer uit en na twee minuten spelen in de tweede helft stond het 2-3. Beute maakte er 3-3 van. Vlak voor tijd stond het thuispubliek op de banken na de 4-3 van Klaassens.

Stand
Achilles 1894 staat nu op de negende plaats in de Hoofdklasse C. De Assenaren hebben 21 punten uit 15 duels. Één plek boven Achilles 1894 staat Alcides, dat met 1-1 gelijk speelde tegen RKHVV en MSC, dat de topper tegen Sneek verloor met 0-1, staat nog altijd 2e.