Alcides houdt punt over aan duel met RKHVV

Kaluzi schoot Alcides naar 1-0
VOETBAL - Alcides heeft zondagmiddag gelijk gespeeld in Huissen tegen RKHVV. Na een spannende tweede helft werd het uiteindelijk 1-1.
De ploegen uit de Hoofdklasse C waren aan elkaar gewaagd. Na een eerste helft met weinig kansen aan beide kanten stond het 0-0 met de rust.

Na de rust kwam er meer leven in de wedstrijd en in de 54e minuut benutte Alcides een strafschop via Kaluzi en de kwamen de Meppelers op voorsprong. Lang kon Alcides niet genieten van de voorsprong, want een minuut later maakte RKHVV de gelijkmaker.

Stand
Alcides zakt door het gelijke spel naar de 8e plaats in de hoofdklasse C. De formatie van trainer Eduard Lindeboom heeft 23 punten uit 16 duels. MSC, dat de topper tegen Sneek met 0-1 verloor, staat 2e met 25 uit 14 en Achilles 1894 staat door een sensationele 4-3 zege op De Bataven op plek 9 met 21 uit 15.