Beloning voor gouden tip over Meppeler vandalen

MEPPEL - Vijfhonderd euro voor de gouden tip. Dat heeft Meppeler ondernemer Alfons Dolsma er voor over om de vernielers van een reclamezuil te vinden.

Restanten

De vandalen vernielden de zuil tijdens de jaarwisseling. Dolsma heeft de restanten laten liggen. "Ik wil de daders laten zien wat ze gedaan hebben. En verder heb ik er een bord bij gezet", zegt de ondernemer.

500 euro

Op dat bord is te lezen dat de tip die leidt naar de vandalen 500 euro oplevert. Mensen die wat gezien hebben kunnen daarvoor het algemene nummer van de politie bellen.

Is wat waard

Een nieuwe zuil plaatsen kost rond de 4500 euro. "Dus is het mij wel wat waard om de daders te kunnen vinden", zegt Dolsma.

Sloop

Veel hoop dat hij de daders nog vindt heeft hij niet. "Het is nu al weer een tijdje geleden en we hebben nog niets gehoord. Ik laat de vernielde zuil nog een maandje staan denk ik. Daarna gaan de resten naar de sloop en zetten we er een nieuwe neer."

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl