Combiteam FC Emmen maakt er zeven tegen Nieuw Buinen

Jurjan Mannes scoorde twee keer
Jurjan Mannes scoorde twee keer
VOETBAL - Het combinatieteam van FC Emmen had opvallend weinig moeite met zondageersteklasser Nieuw Buinen. In de JENS-vesting won de 'tweede keus' van Joop Gall met 7-0.
Binnen een kwartier was het al 4-0 door treffers van Jurjan Mannes, Bart de Groot en twee keer Arjen Hagenauw die de 3-0 en 4-0 voor zijn rekening nam. In de 21e minuut zorgde Elson do Rosario Almeida koppend, uit een vrije trap van Jurjan Mannes, voor de 5-0. Leandro Resida maakte, acht minuten voor rust, het halve dozijn vol.

Na de pauze, onder meestal barre weersomstandigheden, ging FC Emmen eigenlijk op dezelfde voet voort alleen ontbraken nu de doelpunten. Kansen waren er voldoende maar de afwerking was onder de maat. Het bleef bij een treffer van Jurjan Mannes die een vrije trap na een overtreding net voor de zestien op Resida ineens inknalde: 7-0.

FC Emmen-Nieuw Buinen 7-0. 1. Mannes 1-0, 6. De Groot (strafschop), 8. Hagenauw 3-0, 14. Hagenauw 4-0, 21. Almeida 5-0, 37. Resida 6-0, 64. Mannes 7-0.

FC Emmen: De Ruiter; Almeida, Boekholt, De Groot, Bangura (46. Komduur), Gall (80. Nijkamp), Bos, Mannes, Resida (80. Reinders), Hagenauw (46. Hensens), Barrie.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl