Monique Hamer is 30 miljoenste bezoeker Dwingelderveld: 'Fantastisch, ik geniet enorm'

LHEE - Monique Hamer uit Wormer is de 30 miljoenste bezoeker van het Dwingelderveld. Zij werd vanmiddag in de natuur verrast door boswachter Albert Henckel van Staatsbosbeheer.
De 30 miljoenste bezoeker werd rond 15:00 uur verwacht, maar door de regen was het was onzeker of hij of zij ook zou komen. Toch kwamen Monique en drie andere personen al vrij snel in het vizier van Albert Henckel en werden zij verrast met een bos bloemen.

Eerste keer

Het is de eerste keer dat Monique Hamer in het Dwingelderveld is. Omdat het voorjaarsvakantie is, kwam zij voor een paar dagen naar Drenthe en wilde zij - ondanks de regen - genieten van het natuurgebied. "Geweldig, fantastisch", zegt een verheugde Monique. "We zijn er voor het eerst. Het is heel erg mooi, ook in de regen. Ik geniet enorm, vooral op een paard."

Uitkijkpunt

Jaarlijks trekt het Dwingelderveld zo'n 1,2 miljoen bezoekers. De bezoekersaantallen zitten vooral in de lift sinds de herinrichting en de aanleg van bijvoorbeeld het uitkijkpunt en het familiepad.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.