Mulder scoort en pakt rood voor moeizaam winnend ACV

Robin Mulder scoorde en kreeg rood
Robin Mulder scoorde en kreeg rood
VOETBAL - Na twee nederlagen op rij wist ACV weer eens te winnen. De Assenaren versloegen hekkensluiter WVF in Zwolle met 0-1. Matchwinner werd Robin Mulder, die tien minuten voor tijd een penalty benutte.
Door de twee nederlagen dit jaar was ACV de afgelopen weken de aansluiting met de top in de hoofdklasse kwijtgeraakt. Een nieuwe verliespartij zou betekenen dat de Assenaren vrijwel uitgespeeld waren voor het kampioenschap. Maar het werd een moeizame bevalling voor de mannen van trainer Hans de Jong. ACV kreeg weliswaar kansen genoeg, maar Erwin Buurmeijer, Richard Mulder, Edu de Jonge Rosa en Robin Mulder kregen de bal niet tussen de palen.

Tien minuten voor tijd viel de beslissing. Uit een strafschop zorgde Robin Mulder voor de bevrijdende 0-1. Kort daarna moest diezelfde Mulder met zijn tweede geel vertrekken. Een domper op een gelukkige, maar ook moeizame middag voor de nummer 4 van de zaterdaghoofdklasse.

Stand
Koploper DVS'33 maakte geen fout en won met 2-6 bij Flevo Boys. Nummer 2, Harkemase Boys, verloor met 2-0 bij AZSV en de nummer 3 in de stand, Excelsior '31, kende geen problemen met CSV Apeldoorn. Het werd 0-4. DVS'33 heeft 38 punten uit 17, Harkemase Boys staat op 35 uit 17 en Excelsior'31 heeft 31 uit 16. ACV heeft 9 punten minder dan DVS'33, maar wel één duel minder gespeeld.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl