4D: Hoogeveen-speler Danny van der Sleen bezorgt eigen club 1e nederlaag

VOETBAL - Tweedeklasser Noordscheschut verloor vorige week voor het eerst dit seizoen en dus was Hoogeveen zaterdag, de koploper in de 4e klasse D, nog de enige Drentse amateurclub zonder nederlaag dit seizoen. Tot vanmiddag, want De Griffioen won in Hoogeveen met 0-1. Danny van der Sleen werd de ongelukkige matchwinner. Hij passeerde vlak voor tijd zijn eigen doelman.
"Er stond een flinke wind op het sportpark en ik wilde de bal gewoon op mijn hoofd laten stuiteren zodat onze keeper de bal kon vangen, maar tot mijn grote verbazing ging de bal over hem heen. Dan scoor je een keer... en doe je het in eigen doel", aldus de 30-jarige verdediger.

"Een gelijkspel was terecht geweest. We speelden niet best. Omdat Elim wel gewoon wint, ondanks de vele schorsingen, en ook Willemsoord wordt de strijd om de titel spannend."
Stand
Hoogeveen is nog wel koploper met 40 uit 17. SC Elim volgt op 2 punten, maar heeft ook twee duels minder gespeeld. Willemsoord heeft 34 punten en ook twee wedstrijden minder gespeeld dan Hoogeveen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl